Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta avansează o teorie neagră: 'Producătorii români sunt dezavantajați și hărțuiți până vând unor firme internaționale'

Facebook
Victor Ponta

Fostul premier Victor Ponta reacționează dur la vestea că România a importat în ultimele luni opt tone de produse agroalimentare.

Citește și: VIDEO Renate Weber ARUNCĂ ÎN AER România: Se pot DESFIINȚA toate pensiile speciale, cu excepția celor ale magistraților!

„Sunt doua stiri oficiale despre Romania: una din 2014 si cealalta din 2021! In 2014 reuseam sa producem in Romania suficient si sa exportam alimente - in 2021 , dupa 7 ani, importam din alte tari alimente de aproape 5 miliarde de Euro! Oare de ce? Nu mai avem in Romania pamant? Au fost catastrofe naturale? Nu mai stiu romanii sa produca alimente si s-au facut toti IT - isti? Au celelalte tari mancare mai buna si mai sanatoasa decat romanii?

Nu este un caz singular in agricultura - si in Energie in 2014 Romania era un exportator important - in 2021 importam de la alte tari din UE ( Cehia, Ungaria) care nu au deloc potentialul nostru! Nici vorba ! Este foarte clar ca acum se doreste sa imprtam - sa nu mai fim dezvoltati Eu vad foarte clar o politica de stat prin care producatorii romani sunt dezavantajati si hartuiti - pana se satura si vand unor firme internationale ! Altfel le paste falimentul sau sunt sufocati de controale si dosare!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.