Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta bagă bățul prin gard în bătălia din PSD: 'Dacă nu se tranșează în această seară, înseamnă că pui un pansament peste o infecție'

Inquam Photos / George Calin
Victor Ponta

Victor Ponta îi transmite lui Mihai Tudose că singura soluție pentru rezolvarea crizei este sacrificarea ministrului de Interne Carmen Dan.

"Problema e că PSD asigură guvernarea României. Trebuie să înțelegem dacă Guvernul e al României sau e Guvernul pe persoana fizică Liviu Dragnea. El are deja pe persoana fizică partidul, are pe persoană fizică și Camera Deputaților. Sper că Tudose va acționa conform Constituției.

Un prim-ministru are suportul unui partid și al Parlamentului. Când spune că un ministru îl minte și că nu mai poate lucra cu el, înseamnă că nu mai poate lucra cu el. Șeful Guvernului guvernează pentru toată România.

Dacă nu se tranșează în această seară, înseamnă că pui un pansament peste o infecție, peste o săptămână se ceartă iar. E Guvernul lui Dragnea sau e Guvernul României? Aceasta e întrebarea care se pune. Va risca schimbarea Guvernului, categoric da. Dacă Guvernul nu-l mai conduce el, categoric devine un adversar. Guvernul e un instrument prin care trebuie să-și ducă la bun sfârșit obiectivele personale.

Întotdeauna dracul e propria prostie și propria aroganță. Când găsești pe altcineva vinovat, asta spui. E în criză PSD din ianuarie 2017.

Eu mă aștept după CEx, premierul să aplice Constituția care spune așa: primul-ministru propune președintelui înlocuirea unui ministru, președintele o acceptă, iar lucrurile merg bine în Guvern.", a declarat Victor Ponta la Realitatea TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.