Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta cântă PROHODUL PSD: Cum le cere foștilor colegi să-l DEBARCE pe Liviu Dragnea

victor ponta psd

Deputatul Victor Ponta a declarat, marţi, că Partidul Social Democrat este condus greşit, susţinând că el nu doreşte să rupă formaţiunea politică, ci să vorbească liber.

"Am vorbit cu ei, i-am salutat, sunt colegii mei. Eu nu am nicio supărare cu vreun parlamentar. Eu nu vreau să rup PSD-ul, eu vreau să vorbesc liber din afara PSD, iar PSD-iştii la un moment dat, cu un metru înainte de prăpastie, să îl debarce pe Liviu Dragnea şi să frâneze maşina PSD care este în prăpastie", a spus Ponta, la Parlament.

Citește și: Lovitura de imagine la adresa PRO Tv în urma unor acuzații foarte grave! Ce spun reprezentanții companiei

El a susţinut că, în prezent, PSD este condus în mod greşit.

"Eu cred că PSD este condus greşit în acest moment, şi PNL este condus greşit, este o catastrofă, dar până la urmă este în Opoziţie, nu ne afectează cu nimic, este treaba lor. PSD însă, care este condus greşit când este la guvernare, ne afectează pe toţi, că mâine o să vă faceţi toţi plinul la maşină sau dacă aveţi o firmă o să vă duceţi să spuneţi cum splituiesc TVA. (...) Este păcat pentru că oamenii care au votat PSD şi cei care urăsc PSD au apreciat lucrurile bune făcute în guvernarea trecută, greşelile le-au sancţionat, dar de ce să le stricăm când economia a mers bine? Altele au mers prost şi pe acelea nu le îndreptăm", a adăugat Victor Ponta.

Citește și: Ministrul german al Agriculturii vine cu acuzații fără precedent : Ce ar fi fost în spatele contaminării ouălelor .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.