Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta cere DOSAR PENAL pentru Ludovic Orban: 'E subminarea economiei naționale și trădarea României'

campinatv.ro
ponta orban

Aproape 2.000 de români au fost ajuns la Cluj-Napoca, în plină stare de urgență, de unde au plecat spre Germania, după ce au stat, ore bune, unul lângă altul, în parcarea aeroportului. Autoritățile au deschis, deja, un dosar penal, iar Ludovic Orban a cerut demiterea directorului aeroportului. Însă, miniștrii Lucian Bode și Marcel Vela au declarat, în ședința de guvern, că nu directorul este vinovat, ci, culmea, autoritățile din subordinea Guvernului.

Victor Ponta s-a declarat revoltat de imaginile de la Cluj-Napoca, după ce acestea au făcut înconjurul mapamondului. El cere dosar penal pentru Orban și acuză că în loc ca România să profite de forța de muncă, o exportă în țări din UE.

Citește și: Rareș Bogdan a explodat, după decizia Guvernului: Dacă tot au venit acasă, să îi păstrăm și să dezvoltăm agricultura românească

”Domnul Orban și toți cei care și-au dat girul ar trebui să răspundă penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Dacă moare unul singur, dintre cei care urcă în avion, cine răspunde, răspunde Marcel Vela?

Rareș Bogdan a criticat și el și a cerut ca Guvernul să le dea de muncă, să le dea salarii, câte 100 de euro, ca Germania. E subminarea economiei naționale și trădarea României.”, a spus Victor Ponta, joi seara, la România TV.

Citește și: Lovitură pentru bugetari! Măsura de criză anunțată de premierul Ludovic Orban .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.