Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta continuă tirul de foc la adresa lui Dragnea: 'Așa a făcut bani la TelDrum; Va distruge PSD; S-a rugat de noi să o punem pe Kovesi'

Victor Ponta suparat

După ce Dragnea a declarat că Ponta a primit lista cu membrii Executivului de la Maior, fostul premier a răbufnit pe pagina personală de Facebook. Victor Ponta susţine că Liviu Dragnea şi-ar fi dorit să fie ministru de Interne în guvernul USL, cerându-i în acest sens sprijin lui George Maior, la acel moment şef al SRI. Ba mai mult, fostul premier susține într-un comentariu că regretă că l-a numit pe Liviu Dragnea la MDRAP, pentru că „așa a făcut bani la TelDrum și i-a cumpărat pe baronii locali”.

„Pentru ca este un hot care foloseste functiile pentru banii si puterea lui! Regret ca l-am numit la MDRAP pentru ca asa a facut bani la Teldrum si i-a cumparat pe baronii locali”, i-a răspuns Ponta unui internaut.

Un membru al Comisiei SRI aruncă 'BOMBA': 'Dragnea - informator SRI?'

Comentariile nu s-au terminat aici. Fostul premier susține că PSD a fost confiscat de Liviu Dragnea, care are misiunea de a-l distruge.

„Nu! PSD a fost confiscat si Dragnea va distruge PSD pentru ca asta a fost mereu misiunea lui!”, a mai spus Ponta.

De asemenea, fostul premier promite că va dezvălui cum s-a rugat Dragnea să o propună pe Kovesi în funcția de șef DNA pentru a-i rezolva dosarul Referendumul.

„O sa va povestesc si maine cum s-a rugat Dragnea de noi sa o punem pe Kovesi ca ii rezolva dosarul Referendumului si pe Alina Bica - pentru ca il ajuta pe Ioan Nicolae! Rabdare ca va spun tot!”, a continuat Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.