Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, critici dure pentru Ministrul Justiției

gov.ro
ponta

Fostul premier Victor Ponta are un război deschis cu ministrul Justiției, Raluca Prună, dar ultimul atac pare a fi cel mai dur dintre toate. Ponta susține că Raluca Prună îi va aresta pe toți românii care nu mai au încredere în justiție și o acuză că are o mentalitate ”securistă” și ”kaghebistă”.

Citește și: Victorie FABULOASĂ pentru Simona Halep, la Cincinnati

Citește și;: Băsescu a ales să fie Garantat Vanghelie. Ultima 'achizitie' a PMP/ SURSE

Citește și: Denunțuri EXPLOZIVE la DNA, care îl înfundă pe Tăriceanu

Citește și: Un mare artist român a murit: Melodia care l-a făcut celebru și pe care o știu toți / VIDEO

”Oamenii cu "scoala" si mentalitatea securista si kaghebista asa procedeaza - cand apare o problema nu isi propun sa o rezolve ci sa il sanctioneze pe cel care are curajul sa vorbeasca despre acea problema!!!

Datele Eurobarometrului facut de Comisia Europeana arata ca in 2016 ( cu "Guvernul Meu" si Pruna ministru) increderea romanilor in Justitie a scazut cu 13% fata de anul 2015 ( cand era Guvernul Ponta cel rau si corupt)! Si doar 1 din 3 romani mai are acum o opinie pozitiva.

Madam Ministru Pruna insa cauta vinovati oriunde in alta parte mai putin in ograda ei / a inventat masina timpului - ne duce pe toti inapoi in 1950! Iar Dl Iohannis si Dl Ciolos sunt prea speriati si fricosi ca sa faca ceva.

Cine vorbeste sa nu mai vorbeasca/ cine scrie PE Facebook sa nu mai scrie / cine critica sa nu mai critice/ Romania trebuie sa devina o imensa inchisoare condusa de temniceri asa cum si-au dorit mereu Ana Pauker si Monica Luisa Macovei!

- daca romanii nu mai au incredere in justitie o sa ii aresteze Pruna pe toti cei care isi permit sa gandeasca asa/ Si atunci o sa creasca increderea ! 
- judecatorii care explica foarte corect cauzele acestei neincrederi sunt dusmani ai Ministrului Justitiei fiind rau intentionati ( fata de ministra care si-a luat diploma de la o facultate privata si nu a lucrat nicio zi in sistemul din Romania ca sa il cunoasca si sa il inteleaga) 
- Asociatiile profesionale de magistrati care prezinta punctul de vedere al celor care efectiv lucreaza zi de zi si trebuie sa aplice actul de justitie sunt "ghidate politic" 
- presa care indrazneste sa arate gravele probleme din Sistem ( care trebuie indreptate) este "aservita Mogulilor"
- avocatii care critica declaratiile aberante ale Prunei sunt "avocatii coruptilor"
- parlamentarii care vor sa propuna ei legi de transpunere a directivelor europene privind Justitia ( pt ca Ministreasa refuza sa faca ea asta) sunt bineinteles "aparatorii coruptiei" 
- lucratorii din Administratia Nationala a Penitenciarelor care indraznesc sa spuna despre dificultatile uriase din sistemul lor sunt "manipulati de sefii lor" 
- cei care vorbesc in Romania de "drepturile omului" nu inteleg ca acestea "sunt un lux" 
- iar CEDO sa ne dea cate pedepse si hotarari de condamnare vrea / o sa le platim si facem tot ca pana acum - stie Pruna mai bine deca CEDO ce e de facut ( si oricum banii ii da din Bugetul tarii din buzunarul propriu)

Ghinion Romania”, scrie Victor Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.