Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta: 'De ce Dragnea nu îi cheamă pe Kovesi şi pe Florian Coldea la Comisie?'

Inquam Photos / Octav Ganea
Dragnea Grindeanu

”Războiul Rece” dintre fostul premier, Victor Ponta şi şeful PSD, Liviu Dragnea e departe de a se fi încheiat. Ponta a trimis noi înţepături pentru şeful Camerei Deputaţilor. Ponta nu ştie de ce Comisia de anchetă a alegerilor din 2009 nu a chemat-o la raport şi pe şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi.

Citește și: Candidează la președinția țării și au apărut poze cu ea goală / FOTO HOT

"Când vine Dragnea la emisiune, întrebaţi-l pe el de ce nu îi cheamă pe Kovesi şi pe Florian Coldea la Comisia de anchetă a alegerilor din 2009. Nici cu mine nu e prea prietenos. Dacă îi spuneţi că e întrebarea de la mine, sigur nu o să vă răspundă", a spus Ponta în direct la România TV.

Citește și: Noul PARIU al modei: Pantofii din aur / VIDEO

Ponta i-a dat sfaturi şi lui Sorin Grindeanu şi i-a transmis că o eventuală remaniere guvernamentală trebuie să fie făcută doar de şeful de la Palatul Victoria. Ponta nu a ratat şansa de a ironiza unii miniştri din actualul cabinet. "I-am spus să nu fii Boc, să fii Grindeanu. Să fii ca Ponta, ca Tăriceanu. Nu el a numit miniştri ca să îi schimbe el. El i-a cunoscut acolo. Sunt unii miniştri aduşi aiurea acolo, cu pluta. Schimbările le face antrenorul, nu patronul. Dacă face patronul schimbările, pierde campionatul. Ar fi cea mai mare prostie pentru PSD să îşi dea jos propriul guvern. Şi Opoziţia îi lasă în pace, şi domnul Iohannis. Dacă schimbi unul prost cu altul la fel, e o problemă. Îi schimbi pe aia care nu puneau bine acul în şţiucă. Remanierea o face premierul. Dacă o discută cu Tăriceanu sau Dragnea e o problemă, dar el semnează", a mai spus Ponta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.