Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta deschide Cutia Pandorei: 'La cât de sinucigași și tembeli suntem noi, da, o merităm pe doamna Kovesi! Probabil că are șanse la alegeri'

Radu Pop
ponta kovesi

După ce ai votat Băsescu și Iohannis, votezi pe Kovesi, înseamnă că îți meriți soarta, a transmis fostul premier Victor Ponta referitor la o potențială candidatură a Codruței Kovesi la președinție la alegerile din anul 2024.

Victor Ponta crede că Laura Codruța Kovesi nu are șanse la scaunul prezidențial, decât dacă va fi susținută de unul dintre cele patru partide mari. Însă, dacă acest lucru se va întâmpla, lucrurile nu se vor îmbunătăți în România, ci din contră, va fi un dezastru: „La cât de sinucigași și tembeli suntem noi, da, o merităm pe doamna Kovesi. După ce că a distrus fiecare politician, care mai avea un pic de coloană vertebrală și creier, după ce că a distrus toate afacerile românești și oameni de afaceri români, după ce că are 1000 de dosare, dintre care 999 sunt cu achitări, cred că, stăpânii ei, că nu e doamna Kovesi, trebuie să își ducă la bun sfârșit planul, să nu mai rămână nimic din România. Nu mă mai miră nimic! După ce ai votat Băsescu și Iohannis, votezi pe Kovesi, înseamnă că îți meriți soarta.

Întrebarea este: susținută de cine? Pentru că niciun candidat din România care nu are susținere dintre cele mari, nu poate să iasă președinte. Dacă o va susține PNL și USR, probabil că are șanse", a spus Ponta, relatează bugetul.ro.

Ponta: „Pe Kovesi o trimit șefii ei, să termine cu tot România, pentru că noi mai mișcăm un pic pe aici, nu știu cum”

„Însă, alta este problema. Situația economică e mai rea ca niciodată, e mai rea ca atunci când a tăiat Băsescu pensiile și salariile. Acum sincer, crede cineva că doamna Kovesi știe să rezolve problemele economice ale României? Domnul Iohannis s-a implicat într-un mod în care se va implica și doamna Kovesi și anume, a protejat multinaționalele și firmele străine împotriva firmelor românești. Pe Kovesi o trimit șefii ei, să termine cu tot România, pentru că noi mai mișcăm un pic pe aici, nu știu cum.

Problema României, așa cum o văd eu acum, mult mai detașat și inteligent, nefiind în bătălia de zi cu zi. Bine, puneți-o, voi, ăștia de afară, pe Kovesi, cum l-ați pus și pe Iohannis. Oricum nu mișcăm, nu vă faceți griji. Dar, totuși, viața noastră de zi cu zi, mai avem voie să mai trăim și noi sau trebuie să murim toți?”, a declarat Victor Ponta, conform romaniatv.net.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.