Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta DESFIINȚEAZĂ vizita Vioricăi Dăncilă în Emiratele Arabe: E ușor să batem câmpii, să vorbim de lucruri pe care nu le știm

Inquam Photos / Octav Ganea
Victor Ponta DNA

Victor Ponta, atac la guvernul Dăncilă, după ce a fost ales oficial președinte al Pro România. Prezent în studioul România TV, Ponta a explicat că Viorica Dăncilă nu are idee ce a discutat cu investitorii din Emiratele Arabe.

"E o zonă pe care eu o cunosc foarte bine și am întrebat pe cei cu care s-a discutat acolo. Domnul Teodorovici are un proiect cu un spital public - privat la Constanța. Toți vrem să facem spitale așa, că iei bani împrumut de la bancă.  Casele județene și-au epuizat 80% din bani cu salariile că s-au majorat salariile. (...)

Să batem câmpii, să vorbim despre lucruri pe care nu le știm e ușor, problema e că de trei ani de zile nu s-a făcut un spital regional, nu s-a făcut nicio autostradă, s-au luat bani de peste tot ca să se dea la majorări de salarii și pensii", a declarat Victor Ponta.

Citește și: CUTREMUR DIPLOMATIC Atacurile lui Darius Vâlcov și Liviu Pop la adresa minorităților fac România subiect de anchetă în Adunarea Parlamentară a CE .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.