Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, despre revenirea lui Sorin Grindeanu în PSD: Victima stă cu violatorii la masă. Înseamnă că este un om bun la suflet

PSD
Sorin Grindeanu Congres PSD

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat luni seară, la B1TV, despre revenirea lui Sorin Grindeanu în PSD pe funcția de prim-vicepreședinte al partidului, că arată caracterul de om „foarte iertător”.

Întrebat ce spune despre caracterul lui Sorin Grindeanu faptul că s-a întors în partidul care l-a exclus și l-a demis de la Palatul Victoria,  acuzându-l de legături cu statul paralel, Victor Ponta a declarat: „E un om foarte iertător. Dacă stai cu...adică victima stă cu violatorii la masă...toți au zis că e un securist, că s-a închis în Guvern cu Ponta și că așa, înseamnă că este un om bun la suflet”.

„Nu trebuie să-mi placă mie noua conducere, eu sunt Pro România. Dacă îmi plăcea conducerea, ma reînscriam in PSD. Nu, sunt Pro Romania și mi-e foarte bine. Ce-și aleg ei, e foarte bine. Stiti ce văd? Nu văd economiștii care să vină să spuna că PNL e rau și că vine PSD cu un plan. De două ori pe săptămână stateam (când eram premier) câteva ore de vorbă cu dl Florin Georgescu, Daniel Dăianu, Liviu Voinea, Cristi Socol, ca să înțeleg ce avem de făcut, că nu sunt economist. Dl Ciolacu nu cred ca se pricepe prea bine la economie, dl Grindeanu, Dîncu, Firea. Faptul că nu au o echipă pe economie...”, a mai declarat Victor Ponta.

Citește și: Variante de Guvern post-moțiune (surse) .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.