Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, DEZAMĂGIT: Poliția nu mă lasă...'Anul viitor nu voi mai lipsi'

facebook
victor ponta

Fostul premier Victor Ponta îşi exprimă regretul că nu poate fi prezent la deschiderea anului şcolar la Târgu Jiu, la Liceul "Tudor Vladimirescu", în contextul în care trebuie să se prezinte la poliţie, conform obligaţiilor legale din controlul judiciar.

Iohannis: 'Educaţia nu este neapărat calea spre succes în România'


''Un nou an şcolar cât mai bun tuturor elevilor - mult succes şi lor şi părinţilor (ştiu cât de mult muncesc alături de copii pentru a-i sprijini şi supraveghea)/ mulţumiri tuturor profesorilor şi personalului nedidactic - toţi cei care îşi fac datoria în ciuda nenumăratelor probleme! Aş fi vrut să fiu prezent, ca în fiecare an, la Târgu Jiu - la Liceul "Tudor Vladimirescu"! Mai ales că ne-am ţinut încă o dată de cuvânt şi s-a finalizat în acest an instalaţia modernă de încălzire a liceului (de care aveau nevoie de peste 20 de ani)! Din păcate însă nu aveam cum în mod fizic să fiu la ora 9 la ceremonia de deschidere a anului şcolar la Târgu Jiu şi să şi ajung până la ora 12 la Secţia 6 Poliţie Bucureşti (conform obligaţiilor legale din controlul judiciar)'', a scris fostul premier, luni, pe pagina sa de Facebook.

Petre Roman, în doliu. Pierdere URIAŞĂ pentru fostul premier


El spune că anul viitor nu va mai lipsi de la ''aceste momente importante''. ''Anul viitor va fi un an mai bun - iar eu nu voi mai lipsi de la aceste momente importante'', a scris Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.