Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta: 'Domnul Dragnea a prins momentul. Și-a zis: ”Mai am o ocazie să îi zic: Domnule Iohannis, nu vreți să mă ajutați cu doamna Kovesi?'''

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea ponta

Fostul premier Victor Ponta s-a prezentat, vineri, la Direcţia Naţională Anticorupţie. El a fost chemat pentru a fi audiat în dosarul Tel Drum. Ponta a fost supus la întrebări chiar de către avocații lui Liviu Dragnea. Vineri seara, la B1 TV, Ponta a relatat cum au decurs discuțiile de la DNA.

”Avocații inculpaților au putut să îmi pună întrebări. Procurorul m-a întrebat dacă nu am sesizat instituțiile legate de ilegalitățile Tel Drum. Eu i-am zis că DNA se autosesiza dacă Tel Drum făcea ceva ilegal. Eu am zis că nu sunt mai deștept decât DNA. Doamna Kovesi a zis că nu e prietenă cu infractorii, deci o credem pe ea.”, a spus Ponta, cu referire la faptul că șefa DNA avea, în trecut, întâlniri cu Liviu Dragnea.

Citește și: A fost făcut public! Cât de bogată este, de fapt, „VOCEA” premierului Dăncilă

Ponta a vorbit și despre întâlnirea lui Liviu Dragnea cu Klaus Iohannis, de la Palatul Cotroceni.

”Președintele țării nu are dreptul să pună etichete, conform Constituției, el nu e ca jurnaliștii. Președintele s-a făcut total de râs. Penal poți să îi zici unui om condamnat definitiv și irevocabil. El a stat în birou cu un penal. Nu cred că Dragnea a intrat cu forța la el în birou. Domnul Dragnea a prins momentul. Și-a zis: ”Mai am o ocazie să îi zic: Domnule Iohannis, nu vreți să mă ajutați cu doamna Kovesi?”. Domnul Dragnea zice că poate îi rezolvă și lui problema cu i-au rezolvat lui Iohannis, cu ANI.”, a spus Victor Ponta.

Citește și: Nimeni NU va PIERDE niciun ban! Ministrul Eugen Teodorovici anunță că a găsit RĂSPUNSUL .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.