Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, după conferința lui Vlad Voiculescu: Așa ticăloși cinici, fără frică de Dumnezeu ca VV si 'Secta' lui nu au existat în România

Fostul premier Victor Ponta combate afirmațiile lui Vlad Voiculescu legate de faptul că la Incendiul din luna ianuarie de la Institutul Matei Balș a fost "un accident", în timp ce la Spitalul Victor Babeș, unde 3 paciente au murit după o defecțiune care a oprit alimentarea cu oxigen "cu toată responsabilitatea spun că nu a fost legat de ceva ce putea face Ministerul Sănătății și nu a făcut".

„La “Colectiv” NU a fost un accident ? La “Colectiv” era ceva ce putea face Ministerul Sanatatii si nu a facut ? La “Colectiv” operatiunea de salvare a fost sabotata de Raed Arafat? Raspunsurile evident sunt toate negative / dar Vlad Voiculescu a fost ridicat de “sponsorii” sai din afara tocmai pe cadavrele victimelor de la “Colectiv” - ba chiar a facut si un film ( din bani publici)! Atunci “coruptia ucidea” - acum totul a revenit la normal ! Asa ticalosi cinici si lipsiti de frica de Dumnezeu si de mila fata de oameni ca VV si “Secta” lui nu au existat in Romania - oare chiar am scapat de ei?”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.