Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta e 'amenințat' de cei pe care i-a atacat: 'Avem dovezi incontestabile'

victor ponta dna

Victor Ponta nu are linişte. Scandalul cu teza de doctorat a fostului premier e departe de a se fi încheiat. Universitatea Bucureşti îl avertizează pe Ponta.

Universitatea Bucureşti cataloghează declaraţiile lui Victor Ponta la adresa ei drept calomnioase şi nefondate! Fostul premier a atacat dur Universitatea din Bucureşti după ce instituția a retrimis la Ministerul Educației dosarul de plagiat al lui Ponta și i-a cerut lui Adrian Curaj să-i retragă titlul de doctor pe legea existentă. Reprezentanţii Universităţii au anunţat că în Consiliul de Administraţiei s-a discutat postarea de pe pagina de Facebook a lui Victor Ponta în care acesta a făcut remarci denigratoare la adresa conducerii Universităţii din Bucureşti.

Citeşte şi: Lovitură pentru 'scriitorul' Ioan Niculae: De ce nu a fost eliberat condiţionat

"Afirmaţia domnului Victor Ponta ca în mandatul 2012-2016, ca şi ulterior, Universitatea din Bucureşti ar fi avut o conducere "securistă" este calomnioasă. Falsitatea acestei afirmaţii poate fi dovedită fie numai prin accesarea, pe site-ul Universităţii Bucureşti, a certificatelor CNSAS eliberate pentru membrii conducerii insituţiei. La fel de nefondată este şi afirmaţia că echipa managerială a Universităţii Bucureşti a fost impusă de către preşedintele în exerciţiu în 2012, domnul Traian Băsescu”, scrie într-un comunicat semnat de conducerea Universității București.

Vezi şi: ȘOCANT Un celebru cântăreţ de manele şi-a înjunghiat soţia de 11 ori / VIDEO

Aceasta este reacţia Universităţii Bucureşti la acuzaţiile lansate de Victor Ponta după ce instituţia de învăţământ superior a retrimis la Ministerul Educaţiei dosarul de plagiat al acestuia si i-a cerut lui Adrian Curaj să-i retragă titlul de doctor pe legea existentă. Într- o postare pe facebook, fostul premier a scris că "În anii '50 comunistii veniti la conducerea Universitatii din Bucuresti dadeau afara oamenii pe criterii strict politice! In 2011 cativa securisti au fost impusi de Basescu la conducerea Universitatii si de atunci fac acelasi lucru - decizii pe criterii strict politice! ", anunţă B1TV.

Vezi şi: SCANDAL la Cluj-Napoca: Dacian Cioloş a pus ofițerii SPP pe un ziarist / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.