Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL la Cluj-Napoca: Dacian Cioloş a pus ofițerii SPP pe un ziarist / VIDEO

gov.ro
dacian ciolos

Zi cu ghinion pentru Dacian Cioloş. Premierul a fost luat la rost în două rânduri la Cluj. Huiduit şi băgat în şedinţă de un protestatar, Cioloş nu a avut linişte nici la conferinţa de presă.

Detalii aici: Atac dur la Ciolos: Aveti loc la groapa de gunoi a istoriei / UPDATE. Raspunsul premierului

Un realizator de la Radio Cluj care ar fi fost pus pe liber din instituţie la presiunile celor de la UDMR l-a luat la rost pe premier. Vasile Luca i-a prezentat mai multe acte lui Cioloş după ce în prealabil făcuse plângere penală în care a arătat că Debreczeni Hajnal, consiliera de presa a preşedintelui UDMR, a fost angajată la Radio Cluj deși activa în politică și nu trecea pe la locul de muncă.

Vezi şi: Primarul interimar al Sectorului 4 cere demisia Primarului general interimar al Capitalei

Luca susține că a fost dat afară pentru că a stârnit acest scandal și a făcut plângerea penală. La conferința de presă susținută vineri la Cluj-Napoca de premierul Cioloș s-a prezentat și Vasile Luca. ”Ovidiu Miculescu este reprezentantul Guvernului în Consiliul de Administrație de la Societatea Română de Radio (a fost propus de Guvern în CA la SRR. Consiliul de administrație a fost votat de Parlament în 2014). Ovidiu Miculescu este incompatibil. Așa spune ANI și Curtea de Apel. În al doilea rând, CNSAS spune că a fost colaborator al Securității, având numele de cod ”Adrian”. Curtea de Conturi îl acuză de gestionare frauduloasă de fonduri. DNA îl acuză de deturnare de fonduri europene. Întrebarea mea este: Aceștia sunt oameni cu care vreți să modenizați societatea românescă?

Citește și: Polițistă filmată în timp ce făcea sex, la o petrecere, cu un coleg / FOTO 18+

La o sută de metri de dvs este Radio Cluj, instituție condusă de un plagiator pentru că așa a decis Comisia de etică ANI. Vă prezint aceste documente și vă rog să îmi spuneți dacă aceștia sunt oamenii cu care vreți că modernizați sociateta românescă?”, l-a întrebat Vasile Luca. ”Oamenii cu care eu sper să pot să modernizez societatea românescă sunt cei pe care ei îi numesc și pot să mi asum. Acolo unde am informații despre unele probleme cu oamenii numiți de mine, ați văzut că nu am ezitat să iau măsurile în consecință. Eu îmi asum numirile pe care le fac eu” a mai spus Dacian Cioloș.

După ce a spus aceste lucruri, premierul s-a ridicat iritat, iar un angajat SPP l-a oprit pe Vasile Luca să mai spună ceva, anunţă stiridecluj.

Citește și: Robert Turcescu a dezvăluit identitatea unei jurnaliste sub acoperire: Este vorba despre aceeași jurnalistă acuzată și de Victor Ponta

Despre Radio Cluj. Scandal monstru la conferință de presă la Dacian CIoloș

Posted by Tiberiu Fărcaş on 4 Martie 2016

Un bărbat din Cluj i-a cerut socoteală lui Cioloş că permite ca „migranţi islamişti să fie aduşi în România”.

Posted by Calin Adrian on Friday, March 4, 2016

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.