Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta e resemnat. 'Probabil că din 2021 vom avea o guvernare PNL-USR'

victor ponta guvern

Victor Ponta reacţionează la referendumul intern al USR, prin care s-a stabilit că partidul este unul de centru-dreapta. Liderul Pro România consideră că această clarificare este pozitivă şi anticipează că partidul său, dar şi PSD, vor fi în opoziţie în următorii ani.

"Clarificarea doctrinara a scenei politice romanesti este un pas benefic ! Acum avem PNL - dreapta , USR - centru dreapta , PSD - stanga , ProRomania - centru stanga . Foarte bine !

Acum trebuie sa trecem de la ideologie la capacitatea administrativa si de guvernare : ProRomania - guvernarea 2012 - 2015 / USR - guvernarea 2016 / PSD - guvernarea 2017-2019 / PNL - din Noiembrie 2019 pana azi ! Cred ca oamenii pot sa compare si sa decida!

Probabil ca din 2021 vom avea o guvernare PNL - USR / cu atat mai mult vom putea sa comparam / va fi insa nevoie si de o Opozitie puternica!", scrie Ponta pe Facebook.

91% dintre membrii USR au votat la referendum pentru poziționarea doctrinară ca partid de centru dreapt, liderul formațiunii Dan Barna subliniind că rezultatul nu înseamnă o schimbare de poziție, ci o consolidare a sa. „Referendumul privind poziționarea doctrinară a USR s-a încheiat astăzi cu o majoritate semnificativă a votanților în favoarea definirii partidului ca fiind unul de centru dreapta”, anunță USR printr-un comunicat de presă. Potrivit sursei citate, 11.047 membri USR (adică 91,25% din voturi) au fost în favoarea clarificării doctrinare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.