Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta face orice pentru ca Ion Ștefan, candidatul PNL la Primăria Focșani, să piardă: Mutarea făcută de Pro România în Vrancea

Facebook
Victor Ponta

”Candidatura Ministrului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, liberalul Ion Șefan, la funcția de primar al Municipiului Focșani, nu este doar o rușine, ci și un mare pericol pentru dezvoltarea municipiului.”, anunță Pro România, care a decis, după ce ”a analizat cu maximă seriozitate situația politică și electorală să nu divizeze voturile stângii, astfel încât șansele ca Ministrul ”Grindă” să ajungă primarul Focșaniului să fie cât mai mici.”.

Astfel, partidul lui Victor Ponta anunță că ”judecând rațional și în interesul focșănenilor, Pro România își va retrage candidatul pentru primăria Municipiului Focșani și îl va susține pe actualul primar în funcție, domnul Cristi Valentin Misăilă. Pro România și Cristi Misăilă vor face front comun împotriva capturării orașului de către un individ certat cu vocabularul. Nu putem tolera și nu vom risca, în ciuda intereselor noastre electorale, ca acesta să ajungă primar al municipiului.”.

Citește și: Gabriela Firea, către Orban: ‘Ceea ce ați făcut azi, se numește abuz de putere’

”Avem încredere că actualul primar, domnul Misăilă, va sprijini și va promova proiectele stângii, proiecte dedicate în principal oamenilor și dezvoltării municipiului, pe care consilierii locali Pro România le vor depune în următorul mandat. Este mai important să colaborăm în interesul focșănenilor pe proiecte comune decât să intrăm intr-o competiție care ar putea aduce la putere un liberal care nu știe nici acum dacă și-a plătit taxele pe proprietate. Colaborarea stângii va duce la continuarea actualelor programe locale și la o infuzie de idei noi venite dinspre consilierii Pro România, toate în interesul focșănenilor.

Această decizie este una de maximă responsabilitate și transmite mesajul că stânga trebuie să fie unită acolo unde pericolul ca impostura să prevaleze. Și toți am văzut, în ultima perioadă, cât de mare este potențialul de impostură al candidatului liberal Ion Ștefan.

Citește și: Tătaru: ‘Am văzut a doua cocoașă, a doua fază a primului val pandemic în care a fost mai agresiv decât în primul val’

Pro România este un partid care își dorește să reformeze viața politică românească, promovând specialiști și profesioniști pe listele de la alegerile locale din 27 septembrie. De aceea, am luat această decizie de a bloca pe cât se poate candidatura liberalului Ion Ștefan, absolut scandaloasă și de neacceptat.”, precizează Pro România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.