Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta își asumă în numele Pro România propunerile Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei - Trebuie să punem infrastructura ca prioritate absolută a țării

Pro Romania
Victor Ponta

Victor Ponta își asumă în numele Pro România propunerile Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei privind Pactul National privind dezvoltarea infrastructurii de Transport in Romania

„Romania are nevoie de Infrastructura de transport , spitale si scoli ( NU de scandal, propaganda platita din banii de la Buget, minciuna, corupti si analfabeti) !

Ma bucur sa semnez si sa asum in numele ProRomania propunerea CDR privind “Pactul National privind dezvoltarea infrastructurii de Transport in Romania” ( primul dintre Partidele politice care face acest lucru)!

Am lucrat foarte bine in perioda 2013-2015 cu reprezentantii Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei - am elaborat impreuna Noul Cod Fiscal si legislatia fiscala care au adus atat de multe beneficii mediului privat.

In 2015 , alaturi de Comisarul Corina Cretu si de Ministrul Transporturilor Ioan Rus am finalizat Master Planul de Transport si am semnat la Bucuresti Programul Operational de Infrastructura!!!

Chiar daca s-au pierdut atatia ani si atatea oportunitati - TREBUIE sa punem Infrastructura ca prioritate absoluta a tarii!

Pentru Romania- ProRomania!

Ps - despre cine si cat a construit autostrazi in Romania avem datele oficiale https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Autostrăzi_în_România / am facut mult prea putin - acum insa putem si stim cum sa facem mai bine!” a scris fostul premier pe pagina sa de socializare

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.