Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta identifică GAFA făcută de DNA odată cu deschiderea noului dosar care îl vizează pe Călin Popescu Tăriceanu: 'Să perseverezi în greșeală e diabolic'

Inquam Photos / Octav Ganea
Victor Ponta DNA

DNA a cerut Senatului urmărirea penală a lui Călin Popescu Tăriceanu pentru luare de mită în perioada cât a fost în Guvern, cel târziu în 2008, fiind vorba despre dosarul Microsoft. Reprezentanții Parchetului General au precizat că DNA a transmis procurorului general un referat al cauzei în vederea sesizării Senatului pentru formularea unei cereri de efectuare a urmăririi penale față de un senator, pentru infracțiunea de luare de mită, presupus a fi săvârșită în perioada în care acesta a exercitat o funcție în cadrul Guvernului României, fără însă a preciza nume.

Victor Ponta a vorbit, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu, despre o nouă gafă făcută de DNA. În plus, în tentativa de a-l ironiza pe Liviu Dragnea, fostul premier a lăsat să se înțeleagă că șeful Senatului ar avea un protector.

Citește și: S-a decis azi! Vom avea o nouă autostradă – Klaus Iohannis are ‘cuvântul’

”DNA află, după 10 ani, ca și în cazul meu, că domnul Tăriceanu a luat mită. Să greșești cu o persoană, să zicem cu Ponta, e de înțeles, să perseverezi în greșeală e diabolic. Unde ai fost, domne, în ăștia 10 ani? Gradul de credibilitate e zero, e un nou scandal politic. Nu cred că se va da votul în Senat. Tocmai i-au convins pe cei de la ALDE să nu voteze, vreodată, vreo moțiune.

Nu cred că acest dosar va duce la căderea Guvernului, ci, dimpotrivă, va duce la întărirea Guvernului. Protectorul domnului Dragnea e mai puternic decât protectorul domnului Tăriceanu.”, a spus Victor Ponta.

Citește și: Surse Întâlnire cu ușile închise în biroul lui Dragnea! Pe cine a chemat de urgență șeful PSD .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.