Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta iese la ATAC: Pe Facebook nu plouă și nu sunt inundații

facebook
victor ponta

Fostul premier Victor Ponta realizează o paralelă pe Facebook despre reacţiile autorităţilor de la Centru în timpul Guvernului Ponta şi reacţiile decidenţilor de la Bucureşti din perioada Cioloş. Totodată, fostul premier îşi îndeamnă fanii să-i sancţioneze pe aceştia pe 11 Decembrie.

"Când au mers Ponta şi Dragnea la inundatii în Teleorman ( asa cum am fost de fiecare data in toate zonele tarii unde erau calamitati) s-a facut bascalie, si ne-a injurat Propaganda cu toti "deontologii". Nu mai intereseaza pe nimeni ca acolo s-a construit in 2014 digul necesar si de atunci nu mai sunt inundate satele din zona", spune Victor Ponta pe Facebook.

Războiul amazoanelor în PNL. Ofensiva celor excluși de pe listele eligibile pentru parlamentare

"Acum avem ce ne-au dorit "tinerii frumosi si liberi". Nu ii pasa nimanui de bietii oameni si se descurca cum pot cu ajutorul celor de la ISU. Nu i-ati vazut nici pe Iohannis, nici pe Ciolos, nici pe vreun ministru , nici pe Mandruta, Chirila, Tapalaga sau Clotilde. Pe Facebook nu ploua si nu sunt inundatii, iar oamenii din acele zone nu au finantari de la "Soros" si nici nu voteaza USR - deci sa se descurce singuri!", punctează Ponta.

"Poate totusi noi toti ceilalti ii sanctionam pe 11 Decembrie pe toti acesti indolenti si aroganti - si ne ocupam din nou de viata oamenilor nu de manipularile Propagandei", conchide Victor Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.