Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta îi dă șah lui Moise Guran: Ce devoalează despre jurnalistul de la Digi 24

moise guran

Moise Guran are meciuri personale cu Victor Ponta! Jurnalistul care a lucrat pentru Dan Voiculescu la Antena 3 îl taxează, de câte ori poate, pe fostul premier. Ajuns la Digi 24, Guran nu a găsit, în cei 3 ani și jumătate de guvernare Ponta, vreo măsură economică bună pentru România. Nici Ponta nu stă degeaba. Ripostează și el de fiecare dată.

Cel mai recent atac la adresa lui Moise Guran conține o serie de dezvăluiri. Ponta îi dă șah jurnalistului și spune că răspunde la comenzi. Mai mult, deputatul PSD acuză că Moise Guran lucrează în ”câmpul tactic” de la UM Digi 24, lăsând să se înțeleagă că la televiziunea de știri cel mai puțin vizionată de publicul din România ar fi, de fapt, o unitate militară cu ordine precise. Iată ce a scris Victor Ponta luni, când era și ziua de naștere a lui Klaus Iohannis.

Citește și: Google+ a trimis Facebook în STARE DE URGENȚĂ

”Deci am hotărât să dau și eu share la postarea lui Moise Guran care a dat share la postarea Clotildei! Am văzut ceva despre cum vine sâmbătă Uraganul „Clotilde” în Piață cu mii (sau zeci de mii de oameni)!

De ce dau share luni?! Ca s-a fâsâit sâmbătă – în loc de „Uragan” a fost o ploicică de vreo sută de oameni (când zic Hotnews și Digi 400 știu sigur să calculez că de fapt au fost un sfert)!

Păi bine dragă Moise, tocmai tu care acum ai serviciul în „câmpul tactic” de la UM Digi 24 să faci așa greșeală – protest sâmbătă când sunt toți ofițerii și subofițerii în weekend la familie?! Faci cum scrie la carte marți seara – spui câți îți trebuie (pentru cifre peste 10.000 trebuie să aprobe Klaus) și scoatem și rezerviștii!

Hai, organizare și mă anunți când să dau share data viitoare! La mulți ani lui Șefu și săru-mâna Doamnei!”, a scris Ponta.

Citește și: Petre Tobă, gafă rușinoasă

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.