Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta îl acuză pe Ionuț Mișa că face 'jocul' lui Dragnea: Am impresia că este o chestie ca să-l saboteze pe Tudose

Inquam Photos / Octav Ganea
ponta microfoane

Fostul premier Victor Ponta lansează un atac la adresa PSD din cauza ministrului de Finanțelor, Ionuț Mișa. Ponta susține că ministrul Finanțelor face „jocul” lui Liviu Dragnea pentru a-l `sabota` pe Mihai Tudose.

„În 2015, tot PSD şi tot Parlamentul au adoptat un Cod fiscal despre care toată lumea spunea că este foarte bun - şi mediul de afaceri, şi Comisia Europeană. De ce din 2017, în fiecare lună, apare câte o idee creaţă? Parcă e cineva care nu doarme noaptea - nu ştiu, o fi Dragnea sau altcineva - şi vine cu câte o prostie. A fost taxa pe gospodărie, au lăsat-o baltă, TVA splitat, văd că au lăsat-o baltă, asta cu trecerea contribuţiilor... Mi se pare că această neseriozitate, instabilitate şi impredictibilitate afectează foarte tare exact zona privată (...). Nu înţeleg de ce în fiecare lună apare câte o idee stupidă, absolut stupidă, în loc să lăsăm codul din 2015. Şi-a produs efectele, este foarte bun, toată lumea îl laudă, de ce schimbăm mereu?! E un masochism fiscal-bugetar pe care eu nu pot să-l înţeleg. (...) În niciun caz, tot introducând tot felul de taxe stupide, nu o să reușești să ai mai mulți bani la buget. Nu se poate întâmpla chestia asta. (...) De câte ori facem câte o prostie, zicem că ne-a pus altcineva. Nu a cerut nimeni (c.n. taxa de solidaritate).”, a spus Ponta.

Întrebat dacă ar trebuie să plece ministrul de Finanțe, Ponta a susținut că Ionuț Mișa `ar mai trebui să nu-l mai asculte pe Liviu Dragnea`.

„Am impresia că este o chestie ca să-l saboteze pe Tudose, altfel nu-mi explic declarațiile astea aberante. Eu îl cunosc pe Mișa, a lucrat în guvernul meu, la un nivel mai jos, este adevărat. Este un tehnician. Dar chestia asta că-l pune Dragnea ca să-l facă pe Tudose de râs, este o nebunie. Nu ai voie să te joci așa cu taxele și impozitele.”, a mai spus Ponta, la Parlament.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.