Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta îl 'deconspiră' pe Dacian Cioloș

ponta ciolos

Fostul premier, Victor Ponta a ieşit la atac. Social-democratul dă de pământ cu succesorul său de la Palatul Victoria pe care îl ”deconspiră” și îl compară cu Emil Boc. Ponta spune că Cioloş va fi şef la PNL şi, eventual, premier din decembrie pentru că şeful statului nu a găsit un om la fel de obedient în PNL.

"Domnul Klaus Iohannis astăzi a fost direct pe faţă Traian Băsescu din 2009. Spunea că îl vrea pe Boc că face ce zice el. Aşa şi acum cu Cioloş. Oamenii păcăliţi atunci sper să nu mai fie şi acum că vor suferi şi mai mult în 2017. E o forţare a domnului Cioloş pentru a intra în partidul prezidenţial. Făcea demult asta. Ştiţi măcar un proiect al lui Cioloş? Domnul Dacian Cioloş s-a lăudat cu creşterea noastră economică, codul nostru fiscal. Nu a zis nimic de 0 fonduri europene de anul ăsta. Ştie ceva de vreun proiect al lui Cioloş?

Citeşte şi: Victor Ponta, mesaj ciudat: 'O să îi vină rândul şi lui Iohannis'

Nu e nimeni atât de obedient. Domnul Iohannis îl caută pe Cioloş cum era cu Boc. Am mai trăit şi 92-96, premierul asculta de preşedinte. Noi de ce mai votăm pe 11 decembrie? Avem dreptul să mai votăm sau nu? Unde scrie în Constituţie spune că preşedintele trebuie să crească în procente partidul unde a fost el? Traian Băsescu - Klaus Iohannis aceeaşi cum zice strada. Acelaşi mod de lucru.", a tunat Ponta la RTV.

Citește și: Percheziții la creatoarea Adina Buzatu, un celebru scriitor și un cunoscut avocat: Sunt acuzați de evaziune fiscală și spălare de bani

Şi asta nu e tot. Ponta transmite electoratului că trebuie să voteze la fel ca în 2012 pentru a evita un eventual dezastru. "Va încerca la fel cum a încercat şi Traian Băsescu, dar a recunoscut. E important ca votul de acum trebuie să fie la fel de clar. Să fie împotriva unui preşedinte care îşi exercită forţele abuziv. Dacă vă uitaţi, aşa s-a întâmplat şi la Băsescu. Au dispărut cei apropiaţi de când nu era preşedinte. Vrea să îşi facă bine numai lui. Se poate şi în decembrie 2016 să fie un rezultat ca în 2012. Cine a tăiat pensii şi salarii o dată, va face şi a doua oară. Anul trecut am luat 2,9 miliarde şi i-am încasat anul acesta, acum 0. Anul viitor vor fi mari probleme.", a mai spus Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.