Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta DISTRUGE guvernul PSD și pe Liviu Dragnea: 'Trebuie să stăm cu bâta pe ei!'

Pro Romania
Victor Ponta

Președintele PRO România, Victor Ponta, a lansat un atac duc la adresa lui Liviu Dragnea și a guvernului condus de Viorica Dăncilă. El îi acuză pe reprezentanții PSD, Dragnea, Dăncilă, Vâlcov sau Teodorovici, că sunt fricoși, incompetenți și hoți. În acest sens el enumeră mai multe situații în care liderii PSD au dat înapoi după ce au făcut anumite propuneri în spațiul public sau au luat anumite decizii.

Citește și: Avertisment DUR din partea NATO despre Rusia. Vizează direct România: 'Trebuie să ne pregătim pentru o lume cu mai multe rachete rusești'

„O veste buna si o veste rea ; cu care sa incep ?

Vestea buna este ca Dragnea, Dancila, Valcov si Teodorovici sunt curajosi doar cand merg la televizor in Bucuresti/ stiu insa de frica atunci cand isi iau niste palme peste nas din afara si dau repede inapoi :

1. de frica anuntului privind schimbarea ratingului de tara in aceasta dimineata au trimis o scrisoare la Standard & Poor si au jurat ca schimba in maxim 2 saptamani Ordonanta 114/2018 / se spera astfel ca decizia S&P sa fie amanata/ taxa pe activele bancare se reduce la un sfert, ROBOR ul ramane ca pana acum samd / bine ce cei de la ALDE si UDMR au inteles mai repede efectele total negative ale acestei Ordonante - o adevarata “Mineriada Economica” / “socialistii miliardari” Liviu si Darius si purtatorul lor de cuvant Orlando dau inapoi pe tot frontul

2. de frica magistratilor si a Comisiei Europene la fel incearca sa dea inapoi si cu Ordonanta 7/2019 privind Justitia / Dancila si Toader au facut ce le-a zis Daddy si acum au ramas sa plateasca oalele sparte / vor sa schimbe dar nu prea mult ca sa nu se faca de ras total - termen de modificare 1 saptamana

3. De frica Europei - dupa ce a fost certat la Madrid de Timmermans si dupa ce s-a discutat problema si in Colegiul Comisarilor la Bruxelles s-a trezit si Dragnea sa se “delimiteze” de dosarul penal facut la Bucuresti unor comisari europeni / plus ca sustine “cu toata inima” candidatura lui Timmermans ( pe care il numea “dusmanul Romaniei”)

Citește și: CTP intervine în scandalul aurului: 'Dacă e în pericol în Anglia, de ce nu aduc şi românii înapoi?'

CONCLUZIE - dupa ce ca sunt prosti si hoti sunt si fricosi / de vorba buna si de ratiune nu inteleg nimic - dar de frica dau inapoi ! Asa ca trebuie sa stam “cu bata” pe ei!

Vestea proasta este ca raul este deja facut - din cauza acestor actiuni iresponsabile (chiar daca fac pasi inapoi) Romania este perceputa clar ca fiind condusa de un Guvern care mutileaza Justitia si distruge mediu economic / o situatie de instabilitate si impredictibilitate care ne va costa foarte mult!

PRO Romania isi propune sa tina presiunea cat mai mare pe aceasta gasca de hoti analfabeti - cu cat le este mai frica cu atat mai bine / cu cat pleaca mai repede cu atat vom suferi mai putin!”, a spus pe Facebook președintele PRO România, Victor Ponta.

Citește și: Probleme pentru Tudorel Toader: PNL a găsit o greșeală la selecția candidaților pentru Parchetul European .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.