Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta îl rupe: 'Aroganță și comportament de 'vătaf județean''

ponta psd

Victor Ponta a participat intens la campania electorală a PSD pentru locale, dar nu s-a ales cu funcția promisă de Liviu Dragnea, președinte al Camerei Deputaților. După ce a fost lucrat de fostul său adjunct, Ponta a trecut în opoziție. Critică tot ce prinde legat de conducerea PSD, iar dacă ne luăm după ultima sa postare de pe Facebook, fostul premier intră dur și îl rupe, zic comentatorii politici, pe Dragnea. Deși nu îi spune numele, Ponta vorbește despre ”aroganță și comportament de "vătaf județean"”, care se regăsește în PSD, iar analiștii spun că vizat e Liviu Dragnea.

Fostul președinte al PSD, Ponta zice că e îngrijorat pentru partid, asta pentru că din cauza conducerii și a deciziilor luate, riscă să fie izolat pe scena politică, în condițiile în care UNPR a ajuns să negocieze cu PNL și e foarte aproape de o înțelegere. Ponta menționează că ALDE a ajuns singurul partener credibil pentru PSD.

Citește și: A fost publicat primul rezultat ADN al presupusului fiu al lui Prince

”Sunt îngrijorat pentru PSD - întotdeauna cel mai mare pericol pentru PSD a fost izolarea. E rău să fi cel mai mare partid, dar singur e foarte ușor să scapi de aliați și e foarte greu să îți câștigi alții (mai ales dacă impresia de aroganță și comportament de "vătaf județean" este transmisă către parteneri).

Sunt bucuros pentru ALDE - arătând consecvență și răbdare, dar și profitând de greșelile catastrofale ale celorlați devine din ce în ce mai mult un actor indispensabil atât pentru electoratul liberal (dezamăgit de PNL) cât și pentru PSD (care nu mai are alt aliat compatibil și credibil în afară de ALDE)!

Ce bine se văd acum lucrurile de pe margine!”, e mesajul lui Ponta.

Citește și: Încă un SECRET s-a aflat: Detaliile neștiute despre Obama, Putin și Merkel

O altă replică tăioasă a fostului premier la adresa conducerii PSD se referă la susținerea politică pe care a ajuns să i-o acorde. Ponta se plânge că ”nu am nicio funcție politică sau publică și nici sprijin politic pentru vreuna în viitor”, deși Liviu Dragnea spunea că, dimpotrivă, îi acordă tot sprijinul. "Îi spun doar că nu are dreptate. E bine ca în perioada asta, aşa cum am hotărât toţi în PSD, să ne concentrăm nu pe funcţii, ci pe construcţia programului de guvernare, construcţia ofertei politice, construcţia planului de dezvoltare a României, pe mers în ţară, contribuit la organizarea filialelor care au nevoie de sprijin, de stabilit lista de candidaţi, de discutat cu fiecare membru de partid, de discutat cu cetăţenii. Nu are dreptate că nu are sprijin de la partid. Nu e adevărat. PSD i-a oferit lui Ponta tot sprijinul de care a avut nevoie", a afirmat duminică Dragnea la România TV.

Citește și: Locul Bucureștiului în topul orașelor pentru expați

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.