Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta îl 'rupe' pe Buzatu: 'A fost prins ca la carte, dosarul e impecabil'

tion.ro
Victor Ponta

Victor Ponta îl 'rupe' pe Buzatu: 'A fost prins ca la carte, dosarul e impecabil'

Fostul premier Victor Ponta a apreciat luni la Antena 3 că președintele CJ Vaslui are șanse minime să scape de închisoare pentru că flagrantul a fost organizat „ca la carte”.

„Nu mă bucur niciodată de răul nimănui, dar este un caz mai clar decât orice. Este prins ca la carte, aici vorbesc că am fost procuror, e făcut dosarul impecabil”, a declarat Ponta despre Dumitru Buzatu, el spunând că în acest caz un funcționar care ia 10% șpagă merge direct la închisoare.

„Atâtea dosare au făcut pe vremea lui Kovesi Portocală, Uncheșelu, care erau evident niște înscenări, măcar în felul ăsta ăsta chiar e făcut profesionist ca să zic așa (...) Dsarul...nu ai ce să zici la asta, ce circumstanțe atenuante să-i găsești? Cred că doar dl Buzatu poate să explice ce a avut în minte, că eu nu credeam că în anul 2023 vedem imagini parcă din anii 1990 sau parca, nu știu, din Columbia, nu?”, a adăugat Victor Ponta.

Victor Ponta a fost din 1995 până în 1998 procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 1, iar din 1998 până în 2001 a fost procuror la Parchetului de pe lângă Curtea Supremă de Justiție – Secția de Anticorupție, Urmărire Penală și Criminalistică.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.