Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, intervenție categorică pe tema vaccinării: 'Știu că voi atrage multe critici și înjurături'

Victor Ponta iese la rampă în ziua cu aproape 600 de morți în rândul pacienților cu COVID-19. Fostul premier își asumă îndemnul la vaccinare, deși nu mai este într-o funcție publică, afirmând că în contextul dat voturile și înjurătorile sunt mai puțin importante.

„In ziua in care peste 500 de oameni si-au pierdut viata cred ca ar fi o lasitate din partea mea sa tac ; simt nevoia sa spun ceva ce ar trebui sa spuna orice persoana care ocupa ( sau a ocupat - in cazul meu ) o functie de demnitate publica: va rog sa va vaccinati!

Spre deosebire de alti politicieni “pe val” nu va spun sa faceti ceva ce eu si copiii mei nu am face - nu ma gandesc cate voturi castig sau pierd de la cei suparati pe un Presedinte si un Guvern care s-au dovedit, din pacate, total iresponsabili ! Stiu ca voi atrage multe critici si injuraturi ( si zau ca nu le duc lipsa) - stiu ca nu poti impune ceva unor oameni care au alte convingeri - stiu ca vaccinul nu rezolva tot - stiu ca nu ii poti convinge doar cu un indemn pe cei convinsi sa nu faca!

De azi copiii mei sunt vaccinati cu doza a doua ; eu, Mama si ceilalti adulti din Familia mea am facut doza a treia - si simt nevoia sa spun asta stiind ca mii de oameni citesc ceea ce scriu . Si daca o sa conving un singur om tot cred ca am facut ceva bun!”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

Klaus Iohannis a declarat, marți seara, că cei care contestă vaccinurile „sunt indirect responsabili de suferința semenilor”. Președintele menționează, ca măsură pentru oprirea valului 4 agresiv, certificatul verde sau orice măsură ce poate reduce interacțiunea umană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.