Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta intră la rupere: cine va conduce Guvernul Dăncilă

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea ponta

Fostul lider al PSD, Victor Ponta, susține că Viorica Dăncilă nu va fi premier în adevăratul sens al cuvântului ci un simplu executant al comenzilor lui Liviu Dragnea.

"Va conduce Guvernul domnul Dragnea și trebuie să-și asume acest lucru, nu poate mereu prin altcineva. Tocmai pentru că-i cunosc foarte bine pe oamenii ăștia, știu că așa va fi Nu vorbesc despre persoane și n-am să-i reproșez nimic sau să o laud cu ceva. Doamna Dăncilă nu va conduce guvernul altfel decât consideră domnul Dragnea", a spus Victor Ponta, la Antena 3.

Ponta a anunțat că va vota împotriva ”Guvernului Dragnea III”.

”Eu cred că domnul Dragnea nu are educația politică necesară pentru a conduce o țară. Din păcate, în momentul ăsta o face, motiv pentru care eu nu mai sunt membru PSD, motiv pentru care o să votez împotriva Guvernului Dragnea 3”, a mai spus Ponta.

“Se va decide compoziţia Guvernului în conformitate cu dorinţa domnului Liviu Dragnea. E un singur membru în CEx. Deicide domnul Dragnea să facă un Guvern, dacă se poate mai bun decât ultimele două, care au fost, totuşi, două guverne lamentabile în ceea ce priveşte acivitatea profesională a majorităţii membrilor”, a declarat Victor Ponta.

Ponta mai spune că Liviu Dragnea controlează în prezent Parlamentul, Guvernul, partidul, Curtea de Conturi şi alte instituţii, la fel cum a făcut-o şi Traian Băsescu, fără a fi "deranjat" de nimeni.

"Un singur om, domnul Dragnea, controlează în acest moment şi Parlamentul, şi Guvernul, şi partidul, Curtea de Conturi şi alte instituţii. S-a mai întâmplat ca o singură persoană să aibă practic toată puterea, domnul Băsescu, acum o are domnul Dragnea. Nu pot să spun că îl deranjează cineva. Domnul Iohannis bine că n-a venit la şedinţa PSD ca să semneze acolo (decretul de numire al premierului – n.r.).  Statul paralel văd că s-a dus, deci acum domnul Dragnea are puterea. Problema e ce face cu ea", a mai declarat fostul lider PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.