Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, ironii maxime la adresa lui Dragnea după ce inflația a explodat: 'O să aflați că aceste cifre au fost falsificate de statul paralel'

Inquam Photos / Octav Ganea
victor ponta pro romania

Liderul Pro România Victor Ponta comentează marți datele făcute publice de INS privind inflația din România. Rata anuală a inflaţiei, care măsoară evoluţia preţurilor de consum în ultimul an, a crescut în luna august, la 5,1%, de la 4,56% în iulie, în condiţiile în care mărfurile nealimentare s-au scumpit cu 6,78% faţă de aceeaşi lună a anului trecut, potrivit Institutului Naţional de Statistică (INS).

Cozmin Gușă, dezvăluiri HALUCINANTE despre Liviu Dragnea, din casele conspirative ale SRI

„In mod real salariile si pensiile dvs au fost deja taiate cu 6% anul acesta ( in 2010 Basescu le-a taiat cu 25) / pentru ca nu avem un Guvern care sa fie capabil sa gestioneze economia tarii in mod competent!

Ps - daca insa va supara acest lucru puteti sa va uitati cand apare iar azi Liviu Dragnea la televizor / o sa aflati ca aceste cifre privind inflatia sunt falsificate de Statul Paralel - dupa care puteti sa dormiti linistiti , cel putin pana faceti primele cumparaturi si pana va vine prima factura la intretinere!”, scrie Ponta pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.