Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta JUBILEAZĂ, după o victorie în Parlament: Am crăpat obrazul gros al șefilor PSD și ALDE

Inquam Photos / Octav Ganea
ponta microfoane

Liderul Pro România, Victor Ponta, jubilează după ce în Comisiile reunite de Buget s-a ținut cont de propunerea Pro România, iar banii de la partidele politice au fost tăiați și direcționați către sănătate.

Citește și: Klaus Iohannis, ieșire NERVOASĂ pe buget: 'Parlamentul să revină la ce s-a decis în CSAT. Luați bani de la partide pentru sănătate'

”PRO Romania a obtinut o victorie importanta (desi nu completa) - dupa ce am depus amendamente si am luptat cu toate armele posibile / dupa ce luni mi-au respins total propunerea de realocare a banilor dati la Partide catre educatie si sanatate/ aseara am “crapat obrazul gros” al sefilor de la PSD si ALDE / au cedat 140 de milioane de lei ( din cei peste 400 ) pe care ii pusesera in Buget pentru partidele politice!

Este doar un sfert de victorie - dar e importanta! Trebuie sa luptam in continuare ca si restul de 270 de milioane de lei sa fie folositi pentru oameni si nu pentru Partide - batalia noastra va continua!

Am dovedit ca lui Dragnea ii este frica doar de ProRomania- si doar ProRomania poate sa il opreasca pe Dragnea si gasca lui de hoti si analfabete din distrugerea totala a tarii!

Trebuie sa fim toti PRO Romania”, scrie Victor Ponta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.