Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, la România TV, cu Lia Olguța Vasilescu în studio: 'Ăsta e un Guvern groaznic, de incompetenți și de trompete'

Inquam Photos / Octav Ganea
ponta microfoane

Victor Ponta a atacat, joi seara, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu, guvernul condus de Viorica Dăncilă! ”E un Guvern groaznic, de incompetenți și de trompete!”, a lovit fostul premier al României, de față cu Lia Olguța Vasilescu, fără ca ministrul Muncii să intervină. Totul în contextul plângerii penale pe care Ludovic Orban a depus-o împotriva premierului și a președintelui PSD, Liviu Dragnea.

”E o mare prostie ce a făcut Orban. Va dăuna PNL-ului! Guvernul se dă jos prin moțiune de cenzură. Nu trebuie să plece prin plângeri penale, ci prin moțiune de cenzură sau alegeri. Eu am plecat din funcția de premier pentru că Dragnea a negociat cu Iohannis retragerea sprijinului politic pentru mine. Ăsta e un Guvern groaznic, de incompetenți și de trompete.”, a spus, prin telefon, Victor Ponta.

Citește și: Halep are mare noroc: ‘Cadou’ oferit de viitoarea rivală

Ulterior, Lia Olguța Vasilescu a intervenit, după ce Ponta și-a încheiat intervenția telefonică, și i-a adus aminte că el era foarte bun prieten cu șeful SRI de la acea vreme, George Maior. ”Viorica Dăncilă e mai bărbat decât Victor Ponta, care și-a dat demisia pe Facebook. Și, nu e incompetentă, pentru că față de Ponta creștere economică e de 7%.”, a adăugat Vasilescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.