Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta le face pe plac profesorilor

Professor and Student with Hand Raised

Profesorii au amenințat cu grevă dacă nu le cresc și lor salariile cum s-a întâmplat în cazul medicilor. Trei confederații sindicale au cerut o întâlnire de urgentă cu premierul. Victor Ponta le face pe plac și i-a anunțat că luni îi așteaptă la Palatul Victoria pentru discuții.

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a declarat că este de acord cu majorarea salariilor tuturor bugetarilor, dar trebuie găsite soluţii şi pentru majorarea celor din educaţie. Acesta a afirmat că luni se va discuta cu profesorii, pentru a identifica soluţii de majorare.

"Sunt de acord cu creşteri salariale la tot sectorul bugetar. Se lucrează în paralel şi la legea salarizării. Ne-am gândit ca de săptămâna viitoare vor fi discuţii cu colegii din educaţie, apoi, rând pe rând vom discuta să vedem care este consensul la care ajungem şi cu restul bugetarilor. Trebuie să refacem Codul Fiscal şi in paralel cu acest lucru, discutam cu fiecare sector în parte. Am spus că sunt de acord cu creşterea salriilor medicilor, se poate acoperi creşterea salarială. Când vrei să găseşti o soluţie al probleme, o poţi face, vom găsi o soluţie şi pentru ei. Cu profesorii discutăm luni. Scoatem taxa pe stâlp.(...) Susţin creşterea salariilor medicilor. Încă avem cheltuieli ineficiente. Taxe noi nu vom aplica. Codul îl aprobăm săptămâna viitoare", a declarat Teodorovici, la Realitatea Tv.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.