Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta: Unii s-au folosit de război ca să bage spaima în oameni și să-i țină ocupați

Facebook
Victor Ponta

Victor Ponta, fostul premier al României, actual lider la partidului Pro România, a lansat noi atacuri la adresa lui Klaus Iohannis, a Guvernului montat de la Cotroceni, cât și a 'reziștilor', luni seara, la RTV.

Fostul premier Victor Ponta critică partidele aflate la putere. Fostul premier PSD susține că liderii politici din România discută prea mult despre război și COVID, pentru a ascunde sub preș problemele reale ale societății românești.

„Cred că unii s-au și folosit de asta, că să bage spaima în oameni. Nu va fi atacată România în niciun fel (n.r. – de Rusia), nicio țară NATO.

Dacă-i ții pe oameni ocupați cu războiul, ba cu COVID-ul, nu le mai spui alte lucruri… Putin nu reușeste să bată Ucraina, dar să se bată NATO?! Nici vorbă despre așa ceva!

Am spus că dacă Putin nu a câștigat războiul într-o săptămână, l-a pierdut. S-a văzut că marea faimă a armatei ruse era de fațadă. Am văzut că armata Rusiei se luptă ca în Al Doilea Război Mondial, trage bombe în case”, a declarat Victor Ponta la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.