Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, noi dezvăluiri din culisele demisiei: Ce a devoalat fostul premier

ponta oprea

Fostul premier, Victor Ponta a venit cu noi dezvăluiri din noiembrie 2014, atunci când a fost nevoit să demisioneze de la Palatul Victoria din cauza mişcărilor de stradă de după Colectiv. Ponta a spus că a decis să plece pentru că în România se pregăteau proteste violente care să incendieze la propriu, capitala, dar şi celelalte oraşe. Mai mult, Ponta nu îl consideră responsabil pe Gabriel Oprea de debarcarea GUvernului. Fostul şef al UNPR era vicepremier în guvernul Ponta.

Vezi şi: Tehnocraţii pun tunurile pe Victor Ponta: Ce dezvăluiri face vicepremierul Costin Borc, dorit de PNL

"Am fost informat pentru că eram premier că urmează să se organizeze proteste care pot degenera. Eu le-am spus foarte clar că nu vreau ca jandarmii sau poliţia să reacţioneze. Gabriel Oprea nu a fost complice la căderea Guvernului. Nu a fost complice la niciun plan malefic. Eu cred că am procedat corect cu demisia mea. S-au întâmplat în mişcare lucrurile, le-am văzut. Am considerat că nu trebuie să mă ţin de scaun. Dacă am luat sau nu decizia bună, va decide istoria.

Citeşte şi: ALERTĂ Un important produs alimentar a fost scos de pe piață din cauza riscurilor

Nu era un secret că preşedintele voia demisia guvernului. Eu am considerat condamnabil că domnul Iohannis a profitat de acea tragedie. Putea să îmi ceară demisia altfel. Dacă domnul Oprea ar fi vrut să schimbe guvernul o putea face la moţiunea de cu o lună în urmă. Nu a făcut-o. Important e altceva. Dacă după alegerile din această toamnă ne vor conduce tot unii fără responsabilitate şi nefiind aleşi. Rezultatele sunt foarte proaste. Zero fonduri europene şi dezastrul din justiţie. Experimentul din luna noiembrie s-a dovedit unul negativ. Să nu repetăm acest experiment.", a dezvăluit Ponta la Antena 3.

Citește și: Deontologie, nene! BBC a transmis, în direct, o partidă de sex: Reporterul spunea că cei doi citesc o carte / VIDEO

Acesta spune că nu ar fi acceptat niciodată ca fotţele de ordine să intervină în forţă împotriva manifestanţilor. "Puteau fi proteste care să degenereze dacă jandarmii reacţionau violent la provocări. Galerii de fotbal, diverse persoane. Cât am fost premier, niciun om care a protestat nu a fost bătut sau amendat.", a mai spus Ponta.

Citeşte şi: Câți bani primește Laura Codruța Kovesi pentru o vizită în străinătate / DOCUMENT

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.