Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta NU e de acord cu moţiunea de cenzură: Orban 'a ieşit aşa cumva să o sprijine pe doamna Dăncilă şi nu înţeleg de ce'

ponta

Victor Ponta nu este de acord cu depunerea unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă. Liderul Pro România este de părere că opoziţia trebuie să aştepte ca Viorica Dăncilă să se prezinte în Parlament cu restructurarea Guvernului, să demonstreze că PSD are majoritate sau să piardă guvernarea.

"Cred că domnul Orban ori face un joc ascuns pe care nu îl înțelegem noi, are un blat, ceva, ori a vorbit aiurea. De ce să faci moțiune de cenzură când guvernul trebuie să vină pentru vot pe restructurare? Domnul Orban din câte știu nici nu e parlamentar. Cred că a ieșit așa cumva să o sprijine pe doamna Dăncilă şi nu înțeleg de ce. Noi ne-am făcut de râs alături de PNL în sesiunile anterioare, când PNL depunerea moțiune și nu voia să treacă moțiunea", a declarat Ponta.

În cazul unei moţiuni de cenzură, opoziţia trebuie să strângă jumătate plus 1 din totalul voturilor din Parlament pentru a demite Guvernul. În cazul restructurării, sarcina obţinerii majorităţii în Parlament revine Guvernului, în caz contrar Executivul fiind demis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.