Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta nu exclude posibilitatea ca lui Vlad Voiculescu să i se deschidă un dosar penal

Fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a reclamat raportarea greşită a deceselor de coronavirus, dând exemple Spitalul Colentina şi Spitalul ROL 2 din curtea Institutului Ana Aslan. Fostul premier al României, Victor Ponta, este de părere că astfel de declarații au doar două consecințe: fie să fie sancționați cei care au greșit, fie să i se facă lui Voiculescu dosar penal.

Citește și: Spitalul Colentina îl contrazice pe Vlad Voiculescu: 'Afirmațiile care pun la îndoială acest fapt nu au o bază reală'

„In acest moment nu mai exista decat doua variante posibile:

1. Ori este adevarat ce spune Vlad Voiculescu si atunci trebuie urgent o ancheta penala si sanctiuni dure pentru cei vinovati

2. Ori Vlad Voiculescu minte (inca o data) si trebuie el sa raspunda penal si politic”, a spus Victor Ponta, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Andrei Baciu se delimitează de Vlad Voiculescu în scandalul raportărilor greșite: 'Nu pot să-mi dau seama cum ar putea să fie fezabile' .

Ministerul Apărării a transmis că toate decesele au fost centralizate şi raportate în conformitate cu prevederile legale în vigoare (mai multe aici). De asemenea, și Spitalul Colentina se delimitează de declarațiile fostului ministru, susținând că raportările au fost corecte (mai multe aici).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.