Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta NU VOTEAZĂ la Hrebenciuc și Adam. La Vlad Cosma A VOTAT PRIMUL

victor-ponta

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, ca nu va vota in Parlament solicitarea DNA de arestare preventiva a unor deputati, spunand ca nu a participat "niciodata" pentru ca din functia de premier nu trebuie sa se implice in "ceea ce tine de relatia dintre Justitie si Parlament".

Intrebat daca va participa la votul in ceea ce-i priveste pe colegii sai de coalitie, Viorel Hrebenciuc, Ioan Adam si Ion Dinita, Victor Ponta a declarat la finalul unei sedinte a Coalitiei: "Nu am participat niciodata, asa cum stiti prea bine, pentru ca am functia de sef a Gvernului si din aceasta functie de sef al Guvernului trebuie sa fiu implicat cat mai putin in ceea ce tine de relatia intre Justitie si Parlament"

In data de 17 februarie 2014, Camera Deputatilor a respins ridicarea imunităţii deputatului PSD Vlad Cosma. Victor Ponta a votat atunci PRIMUL, in plen,  în privinţa cererii Ministerului Justiţiei de încuviinţare a arestării preventive a deputatului PSD. Ponta a fost urmat la vot de Liviu Dragnea, Daniel Constantin, Mircea Duşă, Rovana Plumb şi Dan Nica.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.