Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, plan de salvare de la faliment a hotelurilor, restaurantelor şi cafenelelor: Trei luni să nu mai plătească impozite

ponta pro romania

Victor Ponta, liderul Pro România, anunţă că va propune în Parlament un plan de urgenţă pentru salvarea firmelor din domeniul HoReCa, în contextul în care activitatea acestora s-a redus aproape la zero din cauza măsurilor împotriva coronavirusului.

"Eu mi-am păstrat o echipă cu care am lucrat ca prim-ministru patru ani, oamenii pe care îi intreb de fiecare dată. Vreau să spun de la început: Mâine facem un amendament la legea pe care o dezbatem și o aprobăm mâine în Camera Deputaților pentru toate firmele din horeca hoteluri, mâine vreau să punem amendament, sper să avem sprijin de la toate grupurile parlamentare, să se amâne cu trei luni plata contribuțiilor și impozitelor pe salarii.

Ei acum au angajați, vin degeaba la muncă, ei trebuie să îi plătească. Dacă le cerem să mai plătească 70% din salariu și contribuțiile la stat, ne trezim cu zeci de mii de șomeri. Dacă statul intervine mâine prin lege, putem salva situația", a declarat Victor Ponta la GÂNDUL LIVE.

Omul de afaceri Ştefan Mandachi, cel care a construit, din banii săi, un metru de autostradă în Moldova a adresat o scrisoare „domnilor Prim-miniştri Orban şi Câţu” în care arată că măsurile adoptate de Guvern pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu coronavirus pot aduce falimentul unei întregi industrii. Acesta anunță că, de exemplu, dacă se închid mall-urile, 90 la sută dintre afeceri vor da faliment în maxim 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.