Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta pregătește o lovitură la temelie pentru Liviu Dragnea: îi distruge principala armă de control în PSD

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea ponta

Liderul Pro România, Victor Ponta, a anunțat că un proiect prioritar al viitorilor europarlamentari ai partidului său va fi o schimbare a modului în care se accesează fondurile europene de către România. Ponta ar dori ca fiecare regiune de dezvoltare să poată accesa individual fonduri și nu prin intermediul Ministerului Dezvoltării. O astfel de schimbare ar lovi puternic în Liviu Dragnea, cel despre care Ponta explica în mai multe rânduri că îi controlează pe baronii PSD prin intermediul fondurilor alocate de către Ministerul Dezvoltării, acolo unde și-a plasat mereu oameni fideli.

Citește și: 'Epoca de aur' a protocolului SRI-PÎCCJ: Laura Codruţa Kovesi le cerea procurorilor să-l informeze direct pe Coldea

”Un proiect concret si necesar pe care Europarlamentarii ProRomania- Corina Cretu , Mihai Tudose , Iurie Leancă si ceilalti alesi - il vor promova la Bruxelles!

Este total depasit Sistemul in care toate proiectele europene finantate din POR ( Programul Operational Regional ) trebuie sa ajunga la Bucuresti sa fie semnate de MDRAP ( Ministerul Dezvoltarii Regionale - controlat total de “Grupul de la Teleorman”! Birocratie, timp pierdut si presiuni politice asupra primarilor si alesilor locali!

Solutia pentru Bugetul European 2021-2027 este ca fiecare din cele 8 Regiuni de Dezvoltare sa aiba propria Autoritate de Management - la fel ca in alte tari europene! Asa scurtam birocratia, oprim presiunile politice centrale si ducem fondurile mai aproape de beneficiari!

ProRomania are solutii concrete si profesioniste ! Pentru ca tinem cu Romania!”, scrie Victor Ponta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.