Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta propune creșterea diferențiată a pensiilor: 'La cei care au mult să nu mai crească deloc'

ponta pro romania

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat sâmbătă seară, la România TV, că anul viitor nu vor mai fi bani pentru creșterile de pensii și că viitorul guvern are la îndemână un set de măsuri, printre care cresterea diferentiata a pensiilor pe principiul „la cei care au putin sa cresca mai mult, cei care au mult sa nu mai creasca deloc”, dar și impozitarea progresivă a veniturilor:

  • „Cresteri de pensii: pentru anul viitor nu sunt bani, asta e pacatul lui Dancila si Teodorovici ca au promis ce nu aveau. Insa anul viitor se pot gasi acesti bani pentru maririle de pensii cu conditia sa aiba loc o restructurare masiva a administratiei, nu doar din 28 de ministri sa ramana 15, trebuie mers mai jos, trebuie reduse cheltuielile inutile ale statului. Eu ce-am vazut de la dl Ludovic Orban in saptamana asta este ca ridicam de pe scaune pilele si relatiile PSD si le punem pe ale noastre.
  • Daca nu schimbi sistemul de taxare, daca nu faci impozitare diferentiata, cei care au mai mult cotizeaza mai mult, cei care au putin cotizeaza mai putin sau deloc, nu, nu o sa fie bani la anul.
  • E foarte bine ca s-au marit pensiile, dar s-au marit gresit. Nu poti sa maresti cu 10% la toata lumea, si la cel care are 1.000 de lei pensie si la cel care are 10.000 de pensie, pentru ca celui cu 1.000 de lei ii dai 100 de lei si celuilalt ii dai 1.000. Deci in loc sa le faci o viata mai dreapta, ii departajezi (...) cresteri diferentiate de pensii: la cei care au putin sa cresca mai mult, la cei care au mult sa nu mai creasca deloc”

Vezi si: Ana Birchall a ORDONAT control, după ce Liviu Dragnea a fost ELIBERAT: Ce a descoperit ministrul demis al Justiției .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.