Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, propunere ironică după ce România a ratat un proiect european major: Roboţi în loc de miniştri

Inquam Photos / George Calin
Victor Ponta

Victor Ponta reacţionează după ce România, Cipru, Grecia și Croația au fost singurele state din UE care nu au semnat pactul de colaborare pentru a stabili o "abordare europeană" a Inteligenței Artificiale (AI), în încercarea de a concura cu giganții tech americani și asiatici. Fostul premier propune înlocuirea miniştrilor cu roboţi.

Vezi şi: Cum au fost loviți românii de creşterea generală a preţurilor: Evoluţia inflaţiei şi precedentul din perioada USL/ INFOGRAFIC

"Ia se ne gandim ce bine ar fi ca in locul unora dintre actualii ministri sau parlamentari sa avem niste roboti ( inteligenta artificiala)/ sigur ca ar asculta tot de comenzile “Stapanului” Liviu Dragnea ( ca si cei de acum) dar cu siguranta ar putea sa vorbeasca limba romana corect ( plus engleza, franceza, etc) , nu ar trebui sa citeasca de pe foaie deoerece ar avea inregistrat in memorie discursul , ar spune mult mai putine prostii si minciuni nerusinate ( gen Pilonul 1 de pensii o sa aiba “randament” mai mare decat Pilonul 2) , nu ar avea rude pe care sa le angajeze in diferite institutii publice pe salarii din ce in ce mai mari, ar putea sa fie schimbati din 6 in 6 luni fara motiune de cenzura sau sedinta de CEX ( spunem ca sunt la revizie tehnica) , ar putea fi fabricati in orice loc din tara si doar sa punem pe ei eticheta “Made in Teleorman” , si ar semna toate contractele cu Teldrum fara sa se teama ca ii cheama la DNA! Multiplr avantaje ....

Si totusi Romania condusa de Liviu si Viorica nu vrea sa sprijine proiectele europene privind dezvoltarea inteligentei artificiale / cred ca nu intelegeau despre ce este vorba .... acum le-am explicat si sper sa isi schimbe pozitia!

Eu stiu ca inteligenta artificiala nu e la fel de placuta sau usor de inteles ca cea naturala (cu totii asteptam mai multe de la guvernare si la acest capitol :) ) dar trei cuvinte ar trebui sa fie usor de inteles pentru factorii de decizie ai momentului: viitor, pregatire, solidaritate. Romania trebuie pregatita pentru secolul 21 (sau 2-1 :) ), pentru a avea un viitor de succes, si, in context de competitie globala / am uitat ca suntem membrii ai UE si ca in 2019 o sa avem si presedintia semestriala - E normal sa exista pregatire pentru viitor si solidaritate cu colegii europeni, este o investitie in viitorul nostru comun.

Daca Liviu si Viorica tot au decis sa ne fure pensiile tuturor celor sub 45 de ani macar sa ne lase sa construim roboti care sa ne plateasca ei pensia furata!", scrie Victor Ponta pe Facebook.

Vezi şi: Motivație pentru o viață sănătoasă: Cum să-ți crești cheful de mișcare .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.