Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta pune cruce unui transfer al Gabrielei Firea la Pro România: profeție NEAGRĂ pentru următoarele alegeri

romanialibera.ro
ponta firea

Liderul Pro România, Victor Ponta, ține că nege zvonurile care au circulat în lumea politică și arată că primarul Capitalei, Gabriela Firea, nu va trece sub nicio formă la Pro România. Ponta lansează și o profeție și arată că la alegerile locale din 2020 PSD va pierde aproape toate primăriile din Capitală, doar Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, ar fi capabil să-și păstreze mandatul.

Citește și: Tânărul care l-a ENERVAT pe Liviu Dragnea când i-a spus că PSD nu a făcut 'nimic' își explică gestul: Eu i-am spus ce m-a durut

”Nu vine la Pro România! Am discutat cu doamna Firea, mi-aș dori să reușească cu Bucureștiul, că ne sufocăm toți. Bucureștiul nu a avut niciodată așa o situație politică favorabilă cu șapte primari din șapte

Doamna Firea este primar și este bine să rămână la Primărie să facă treabă. Sunt bucureștean și văd și eu că ne sufocăm cu toții. Nu ar veni la Pro România nici dacă o dă PSD-ul afară și eu cred că doamna Firea dorește să-și păstreze mandatul. La doamna Firea este la fel ca și la Timmermans: se ceartă cu PSD-ul, dar rămân acolo împreună.

Eu vă zic ceva: la anul, singurul primar care va rămâne în București va fi Robert Negoiță și el o va face pe mâna lui. În 2019 oamenii din București le vor spune așa: ați avut 7 primari din 7, Guvern, Parlament, toată puterea și Bucureștiul arată așa cum arată. În București oamenii sunt mai pretențioși și eu zic că la următoarele alegeri vor vota pentru un nou proiect, este nevoie de un nou proiect.”, a spus Victor Ponta, la DC News Live.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.