Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta pune tunurile pe tehnocraţi şi face un anunţ groaznic: Creşteri pregătite de guvernanţi

ponta ciolos

Război total între Victor Ponta şi tehnocraţii din guvernul lui Dacian Cioloş. Ultimul anunţ al ministrului Finanţelor, Anca Dragu l-a scos din minţi pe fostul premier. Dragu a spus că proiectul de lege privind redevenţele este finalizat şi că propune menţinerea redevenţelor şi deductibilităţi pentru offshore.

Mai multe detalii aici: Anca Dragu: 'Propunem menținerea redevențelor și deductibilități pentru offshore'

Deciziile de la Finanţe l-au scos din minţi pe Ponta. "Sa vorbim de lucruri foarte seriose si grave - decizii ale Guvernului "Tehnocratilor" Dacian Ciolos care privesc soarta Romaniei pe termen mediu si lung :

Citește și: DNA cauta `scheletii` lui Basescu in dulapurile sefei Autoritatii Electorale

- in 2014-2015 am fost criticat extrem de dur de PNL, mass media sustinatoare a PNL si toti adversarii politici pe subiectul redeventelor- ca sunt corupt de firmele din energie, ca tin cu austriecii sau kazacii, bla bla! Desi noi am facut proiectul de lege criticile nu s-au oprit !

Citeşte şi: Doliu în lumea muzicii: Un membru al celebrei trupe Compact a încetat din viaţă / VIDEO

- acum Guvernul Ciolos anunta public ca aceste redevente raman neschimbate ( anuntul in sine cred ca este o mare greseala pentru ca nu mai ai deloc posibilitati de negociere cu marile companii din domeniu) !!! Am dreptul sa cer scuze de la toti sau sa le cer sa spuna despre Ciolos aceleasi lucruri pe care le spuneau despre mine ! Corect?

Citește și: Ea e MILIONARA care a TURNAT-O pe Ana Maria Pătru la DNA

2. Guvernul Ciolos tocmai a prezentat public Strategia Energetica a Romaniei pana in 2030 :

- productia pe carbune este principala victima - CE OLTENIA si CE HUNEDOARA sunt practic condamnate la moarte ( ca si cele doua judete, circa 20.000 de angajati in mod direct si triplu acest numar in firmele private prestatoare de servicii, familii si autoritati locale)!

Citește și: Ele sunt femeile care fac SEX mai DES: Studiu pe 210.000 femei

- energia pe carbune va fi compensata de noi capacitati de productie de energie regenerabila la preturi foarte mari (evident apartinand unor investitori straini) si de importuri din alte tari UE ( in special Ungaria, Cehia si Germania)", a tunat Ponta pe facebook.

Citește și: MOMENTE GROAZNICE: CE a putut să mănânce un rechin, într-un acvariu imens / VIDEO

Fostul premier face un anunţ dureros pentru români. Anunţă noi creşteri mari de preţuri din cauza guvernului tehnocrat. "Pretul pentru populatie creste cu 50% / cel pentru companii si productie industriala circa 20% - deci distrugem investiile in industrie si competitivitatea celor actuale in raport de restul UE

- Guvernul Ciolos mai spune in Strategie ca vor face sigur Grupurile 3 si 4 de la Cernavoda cu companie chineza "China General Nuclear" / lasand la o parte ca iar suntem ca la redevente ( "Ponta vinde tara chinezilor" dar "Ciolos salveaza tara"", a mai spus Ponta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.