Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta răsucește cuțitul în PSD: Asta cu Dăncilă care a prins momentul să-l demită ea pe Ciolacu e urât rău de tot / VIDEO

Facebook
Victor Ponta

Liderul Pro România, Victor Ponta, a criticat miercuri PSD că încă „nu se desprinde total” de „epoca Dragnea și Dăncilă” și a catalogat ca fiind „urât de tot” scandalul din PSD cu fostul premier Viorica Dăncilă cerându-i demisia lui Marcel Ciolacu pentru adoptarea tacită în Camera Deputaților a proiectului cu autonomia Ținutului Secuiesc.

„Singurul lucru rau pe care il face PSD este ca nu se desprinde total de epoca Dragnea și Dancila. Oamenii cred ca sunt deja nemultumiti, foarte multi de PNL, dar nu vad in PSD un PSD nou, schimbat, altfel decat pe vremea lui Dragnea si Dancila. Mai ales uite, e Dancila care isi da cu parerea pe acolo si altii de-ai ei. Evident ca PSD are nevoie de schimbare, nu le dau eu sfaturi de pe margine. (...) Asta cu Dancila care a prins momentul sa-l demita ea pe Ciolacu e urat rau de tot. Nici vorba, PSD intotdeauna va merge inainte daca vrea sa reziste, inapoi nici vorba ca e foarte rau”, a declarat Victor Ponta.

Secretarul general interimar PSD, Paul Stănescu, a trimis miercuri un mesaj intern șefilor județeni în afirmă că sunt social-democrați care folosesc subiectul Ținutul Secuiesc pentru a „destabiliza partidul” și care vor să „facă rău”. Stănescu i-a nominalizat pe Viorica Dăncilă (ex-premier), Eugen Teodorovici (ex-ministru), Codrin Ștefănescu (fost secretar general) și Dorel Căprar (deputat). Mesajul intregral aici.

Citește și: RĂZBOI DESCHIS în PSD - Paul Stănescu, mesaj intern: Avem colegi care vor să destabilizeze partidul .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.