Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, reacție după ce Kovesi a fost pusă sub acuzare în dosarul procurorilor de la DNA Ploiești, Mircea Negulescu și Lucian Onea

Inquam Photos / Octav Ganea
Victor Ponta DNA

Victor Ponta a avut o primă reacție sâmbătă după ce fosta șefă DNA, Laura Codruța Kovesi, a fost pusă sub acuzare pentru represiune nedreaptă în dosarul procurorilor de la DNA Ploieşti, Mircea Negulescu şi Lucian Onea.

Vezi și: Liviu Dragnea, declarație de dragoste în plină conferință de presă la PSD: 'Irina este femeia pe care o iubesc'

„Într-adevăr, la Ploiești acolo, la unitatea de elită s-au comis fapte penale, s-au falsificat declarații. A fost ceva mai rău ca pe vremea comuniștilor în anii '50. Dacă dna Kovesi știa, nu știa, mi-e greu să cred. Habar n-am. Să explice doamna Kovesi.”, a spus Victor Ponta, într-o conferință de presă la Suceava.

Victor Ponta s-a arătat dezamăgit să observe că încă există abuzuri. El a precizat că nu s-a reparat sistemul, ci s-au schimbat doar șefii sistemului.

„Domne, dacă s-au comis niște abuzuri, ideea e să le îndrepți și să nu se mai comită abuzuri și nu să faci și tu abuzuri. (…) Acum văd un efort prin care dl Dragnea zice: domne, să-mi pun eu șefi la procuratură, să fac eu dosar lui Oprișan dacă face scandal, lui Iohannis. Adică nu se schimbă nimic. Peste doi ani o să vină alții și o să-i facă lui Dragnea și tot așa. Sunt foarte dezamăgit că nu s-a reparat sistemul, ci se schimbă șefii sistemului”, a mai spus Ponta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.