Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, reacție după ce un deputat Pro România a anunțat negocieri cu Liviu Dragnea pentru prezidențiale

stiripesurse.ro
victor ponta

Deputatul Sorin Marica, fost membru PSD, actualmente membru al Pro România, a declarat joi, la Deva, că săptămâna viitoare şi-a propus să se întâlnească cu preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, pentru a-i propune o unificare a forţelor politice de factură social-democrată în perspectiva alegerilor pentru Preşedinţia României, conform Agerpres.

Citește și: Klaus Iohannis a anunțat TEMELE de la referendumul din 26 mai (video)

Victor Ponta a declarat, pentru STIRIPESURSE.RO, că Sorin Marica are intenții bune, dar deocamdată nu se poate o unificare a stângii, atât timp cât PSD este condus de Liviu Dragnea și ”PRM-iștii” care au confiscat partidul.

”Domnul Marica are intenii bune  - si ca el gandesc foarte multi oameni ! Si eu vreau ca toti social democratii sa fie uniti , insa acest lucru nu se poate face pana nu scapam de PD-istii si PRM -istii care au confiscat PSD si care distrug tara pentru interesele lor mafiote! Imi pare rau pt PSD dar Dragnea si gasca lui nu vor elibera PSD pana nu il distrug.

Si eu si toti cei de la ProRomania consideram initiativa domnului Marica total gresita si daunatoare - sper sa se mai gandeasca o data si sa inteleaga ca noi nu facem nicio alianta cu Dragnea si PSDragnea!”, ne-a precizat Victor Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.