Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, reacţie la cel mai nou sondaj: 'Viorica Dăncilă rămâne un candidat ridicol. Cei mai mulţi votanţi social-democraţi vor vota cu Mircea Diaconu'

pro romania
ponta

Victor Ponta, preşedintele Pro România, reacţionează la cel mai recent sondaj realizat de Socio-Data, în care Klaus Iohannis se află pe primul loc, cu 40%, pe locul 2 Viorica Dăncilă -  19%, iar pe locul 3 Mircea Diaconu - 16%.

"Cu toti banii, Guvernul, ajutorul BEC, al structurilor locale si al coruptilor care o lauda la televizor Viorica Dancila ramane un candidat ridicol - sunt convins ca cei mai multi votanti social democrati vor scapa de manipulare si minciuni si vor vota cu Mircea Diaconu!

Ca sa avem in turul 2 o adevarata competitie intre Iohannis si Diaconu / nu o simpla formalitate! Succes, Mircea Diaconu!", scrie Ponta pe Facebook.

Un sondaj realizat de Socio-Data, în perioada 16-20 septembrie 2019, arată preferințele electoratului cu privire la alegerile prezidențiale. Astfel, Klaus Iohannis se află pe primul loc, cu 40%, în scădere față de săptămâna trecută, pe locul 2 Viorica Dăncilă- 19%, iar pe locul 3 Mircea Diaconu-16%. Sondajul national a fost realizat de Socio- Data, în perioada 16-20 septembrie 2019, pe un volum de 1070 subiecți. Metoda de cercetare este prin intermediul chestionarului, iar universul este populaţia neinstituţionalizată la nivel national cu vârsta de 18+.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.