Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, reacție la întoarcerea lui Dîncu în conducerea PSD: 'Nu îl invidiez deloc pentru poziția delicată pe care o va avea'

Victor Ponta, liderul Pro România, reacționează la decizia PSD de a-l numi pe Vasile Dîncu în funcția de președinte interimar al Consiliului Național. Ponta îl felicită pe Ciolacu pentru decizie și își exprimă dorința de a lucra cândva alături de Dîncu. Fostul premier nu ratează însă nici ocazia de a-și ataca foști colegi, pentru că s-au opus revenirii lui Dîncu. Fără să dea nume, Ponta lasă să se înțeleagă că se referă inclusiv la Tudose și Manda, pe care îi numește vânzători și fripturiști autoexilați la Bruxelles”.

„Ii urez succes lui Vasile Dancu la acest moment de revenire pe prima scena politica / l-am considerat mereu pe Vasile Dancu un adevarat intelectual de stanga si sper sa reuseasca, de aceasta data, in proiectele ( absolut necesare) sale de modernizare ! Sper sa drumurile noastre politice sa se reuneasca la momentul potrivit si in directia corecta!

O mare bila alba pentru decizia lui Marcel Ciolacu - care a reusit sa amuteasca acum maraielile si miorlaielile baronetilor din teritoriu si ale vanzatorilor si fripturistilor autoexilati la Bruxelless/ personaje sinistre care tradeaza orice si pe oricine pentru burtile lor grase si pozitiile lor din care spolieaza bani publici! Vasile o sa le stea in gat pana o sa se inece - si asta va fi foarte bine pentru PSD si politica romaneasca !

Nu il invidiez deloc pe Vasile Dancu pentru pozitia delicata pe care o va avea alaturi de oameni care au citit in toata viata lor mai putine carti decat a scris Vasile intr-un an / si care vor incerca sa il sfasie ( cum au mai facut si alte dati) atunci cand le va pune in pericol ciolanul - singurul lor scop in viata si in politica!!!

Despre PSD nu mai comentez nimic pana nu vad depusa motiunea de cenzura/ deja m-am plictisit sa ii aud in fiecare zi cum “o sa depuna”!

PS - viata politica ofera intotdeauna surprize care ne depasesc imaginatia : in 2006 “interlopul bufon” propunea in CEX ul PSD excluderea din Partid a elementelor “tinere si intelectuale” Dancu si Ponta! Iata ca uneori, chiar si in politica, binele invinge”, scrie Ponta pe Facebook.

Sociologul Vasile Dîncu a fost ales, joi, în cadrul Comitetului Executiv Național (CExN), președinte interimar al Consiliului Național al PSD. Decizia a fost contestată de o parte dintre social-democrați. Detalii AICI!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.