Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta REFUZĂ să dezvăluie sursa imaginii - avertisment pentru Dragnea: 'Întrebați-l pe el, că știe bine'

Inquam Photos / Octav Ganea
ponta microfoane

Victor Ponta a refuzat, miercuri, să dea explicații în legătură cu o fotografie postată pe Facebook, în care apare alături de Liviu Dragnea, George Maior și Mircea Dușa, poză despre care fostul premier a spus că a publicat-o ca un avertisment pentru liderul PSD.

Citeşte şi: Ludovic Orban, DEZLĂNŢUIT după ce UDMR a refuzat să voteze moţiunea de cenzură: 'Sunt convins că în spate există probabil nişte negocieri'

"Mesajul meu a fost următorul și de altfel o să iau și cuvântul, în numele Pro România, în Parlament și o să spun de ce acest Guvern nu își face treaba. A fost un mesaj pe care domnul Dragnea l-a înțeles, ca dovadă că nu prezidează azi ședința de plen, el vorbea despre statul paralel, dar era perpendicular să intre în statul paralel. E bine dacă nu mai încearcă să ne prostească cu chestia asta și să vorbească despre problemele de guvernare", a declarat, miercuri, fostul premier Victor Ponta, la Parlament.

Întrebat unde a fost făcută poza, Victor Ponta a răspuns: "Întrebați-l pe el, că știe bine. Nu vreau să vă zic. Mesajul meu era pentru Dragnea", precizând că președintele PSD face un joc politic.

Victor Ponta a prezentat, marți seară, pe pagina sa de Facebook o fotografie în care apare alătură de liderul PSD, Liviu Dragnea, fostul șef al SRI, George Maior, și fostul ministru al Apărării, Mircea Dușa.

"Asa ca m-am decis sa prezint o fotografie - avertisment pentru Dragnea ( stie el ca mai am multe / stiu ca va intelege mesajul meu, stiu ca moare de frica celor de care a spus ca nu ii este frica , si ii cer ca maine sa ne lasesa discutam in Parlament despre problemele guvernarii fara sa isi mai puna Propaganda sa ne intoxice cu marota “Statului Paralel”", a scris Ponta pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.