Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, replică la ameninţarea şefului Cancelariei Prezidenţiale

ponta mihalache

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seară, referindu-se la afirmaţiile şefului Cancelariei Prezidenţiale, Dan Mihalache privind e-mailurile pe tema salariilor demnitarilor, că nu a comunicat în ultima perioadă cu acesta prin e-mail, reiterând că salariile demnitarilor vor creşte odată cu cele ale bugetarilor.

Vezi şi: Dan Mihalache, atac la Victor Ponta: 'Ecuația este foarte simplă'

'Am discutat cu domnul Iohannis în martie şi am spus că susţin şi mi se pare un lucru de bun simţ ca şi demnitarii români să aibă venituri mai mari decât au în acest moment. (...) Am discutat eu cu domnul preşedinte (...) şi am zis să îl echivalăm preşedintelui ÎCCJ. (...) Nu doar că am discutat, dar chiar am făcut o grilă care să aibă un sens. Domnul Mihalache nu ştiu ce mailuri are de la mine, cu siguranţă nu are în ultima perioadă, că nu scriam din Turcia cu domnul Mihalache', a spus Ponta la Antena 3.

Vezi şi: Guvernul amână tranșarea salariilor demnitarilor

Premierul a reiterat că salariile demnitarilor vor fi mărite odată cu cele ale bugetarilor. 'Opinia mea, pe care i-am spus-o şi domnului Oprea, a fost aceea că trebuie să mărim salariile la demnitari, dar odată cu legea salarizării (...) Nu sunt populist, (...) dar cum îi explic medicului că îi măresc salariul doar ministrului Sănătăţii? (...) De trei luni vorbim despre legea salarizării, o nouă lege care să aşeze lucrurile. (...) Rămâne că mărim salariile la demnitari când le mărim şi la ceilalţi', a declarat Victor Ponta, răspunzând unor întrebări.

Vezi şi: Oprea, replică acidă pentru Ponta: Mărirea salariilor demnitarilor - ideea lui Ponta

Şeful Cancelariei Prezidenţiale, Dan Mihalache, a afirmat sâmbătă seară că tema majorării salariilor demnitarilor a fost iniţiată şi prezentată preşedintelui Klaus Iohannis la începutul acestui an, declarând că nu vrea să fie pus ''în situaţia penibilă'' în care să facă publice e-mail-uri pe acest subiect trimise de Victor Ponta.

Vezi şi: Victor Ponta, intervenție BOMBĂ la TV: Îl face praf pe Oprea și nu mai mărește salariile / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.